Dag 5

Inlägget kommer lite senare än vanligt idag för jag har varit i full gång idag helt enkelt. 

Steg upp lite tidigare än vanligt, natten hade varit jobbig,trots nattmedicinen hade jag vaknat både illamående och yr vid flertal tillfällen. 

Störningen av sömnen berodde nog mest på att jag skulle iväg till apoteket och hämta ut medicinen som jag beställt på måndagen,det krävs så lite för att hamna i obalans. 

Beger mig till apoteket och plockar ut medicinen och tänkte bege mig hem, när en buss som går till min arbetsplats dyker upp, av impuls kliver jag på den istället och beger mig dit, sekunden efter jag satt mig ner ångrar jag mig, hjärtat började slå fort och skakningar satte igång, jag ville av, direkt! 

Lät mig hejdas, jag satt kvar med tanken, om jag inte fixar detta är det bara att sätta sig på bussen tillbaka igen, du måste inte gå in,men väl framme så kände jag att jag måste gå till min arbetsplats, klättra över detta hinder, hur annars ska jag kunna börja jobba igen om jag inte ens kan gå dit. 

Väl där mötte jag mina kollegor, dom var glada och se mig och jag fick förklara vad som hade hänt snart 7 veckor sedan, om hur jag bröt ihop och hamnade på psykakuten, hur jag gått ner i umgänget med barnen, om medicineringen, om allt. 

När jag väl lämnade min arbetsplats nästan en timme senare var det som en sten hade lättats från mina axlar,  motivationen för att komma tillbaka hade ökats men det måste ske gradvis, inte göra så som jag alltid gjort med allt , fullt ös medvetslös, all in, 110%,  jag måste ta det lugnt även om mitt sinne skriker åt mig, fortare, snabbare, mer, nu, du har inte tid att vänta, kom igen! 

Får ett pling i mobilen när jag står utanför dörrarna, ' fika? ',min bästa vän hade hört av sig , visserligen hade jag 2 kr på kontot efter medcinerna, men jag ville ändå träffa henne,så jag åkte till fiket hon angett. 

När jag dyker upp, så säger jag som läget är, har inte pengar för fika men att jag ändå ville träffas, hon bjuder mig istället och vi sitter och snackar om allt och inget,hon säger vad hon tycker och mjäkar inte med mig utan att vara otrevlig, det är därför jag gillar henne. 

Åker hem efter fikat, jag är rätt trött vid detta laget, för mycket intryck på samma dag som tar ut sin rätt, gör mig redan nu redo att sova, ska strax ta nattmedicinen och läsa en stund innan jag somnar.


En omvänd matbild,istället för att ta bild på fikat före, tog jag den efter, bryta normen lite för mig själv. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

fienden.blogg.se

Ocensurerat om att leva med psykisk ohälsa

RSS 2.0